menu

MOBILALKALMAZÁS VÁROSOK, VÁROSRÉSZEK VAGY KÖZSÉGEK SZÁMÁRA

- Ingyenes Android és Apple települési mobilalkalmazás a felhasználóknak.
- Helyi Önkormányzati azonnali push értesítések, pl. áram-, víz-, gázkimaradás, helyi események, koncertek, előadások, forgalomlezárások, hulladékelszállítási naptár automatikus értesítésekkel, kiadványok letöltése, menetrendek, egyházi közlemények, sporthírek, stb.
- Fontos információk azonnal és bárhol. Az információk bárhonnan elérhetőek, településen, munkahelyen vagy akár szabadság alatt is.
- Az alkalmazás nem gyűjt vagy tárol személyes adatokat (kivéve a következő lakossági feltöltéseknél: pl. Helyi bazár vagy akár Lakossági javaslatok is ahol személyes adatok is megadhatóak).
- Telepítésnél nincs szükség regisztrációra vagy bejelentkezésre.
- Automatizált szinkronizációk lehetősége a település meglévő weboldalával.
- Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi azonnal elkészítjük az alkalmazást, amit 3 hónapig mindenféle kötelezettség nélkül kipróbálhat!

Elérhető modulok:
Hivatali es egyházi üzenetek; Fontos helyi elérhetőségek; Heti naptár és névnapok; Kulturális és sportesemények naptára; Hulladékelszállítási naptár és emlékeztetők; Felmérések; Lakossági javaslatok, észrevételek, ötletek; Helyi érdekességek és szolgáltatások; Helyi bazár; Önkormányzati kiadványok; Képgaléria; Hasznos weblinkek (pl. menetrendek, Facebook, ...).

Mobilalkalmazás a település neve alatt!

 ár 7.500 Ft-tól/ hónap

AZ ÖNKORMÁNYZAT SAJÁT MOBILALKALMAZÁSA

Android és iOS/ Apple mobileszközökre ingyenesen letölthető a Google Play-ről és az Apple Store-ból.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT ÉS INTUITIVITÁS

Egy alkalmazás mindenki számára, gyerekektől az idősekig. Az applikáció használata intuitív, könnyen értelmezhető, egyszerű, átlátható, letisztult menürendszerrel.

FELHŐ HASZNÁLATA, MINIMÁLIS MÉRET

Az adminisztrációhoz csak egy internetkapcsolattal rendelkező számítógép, vagy okostelefon szükséges. Az alkalmazás a Google Play-en és az Apple Store-on nem haladja meg a 2 MB-ot.

VERSENYKÉPES ÁR

Havi szolgáltatási és támogatási díj korlátlan Push értesítésekkel már 7.500 Ft-tól hűségidő nélkül és 3 hónapos ingyenes próbahasználattal. Az alkalmazás szinte azonnal, 3-7 munkanapon belül átadható Google és Apple jóvahagyások függvényében. Az alkalmazás elindítása ingyenes (is lehet)!

MODULÁRIS MEGOLDÁSOK HASZNOS FUNKCIÓKKAL

Hivatali es egyházi közlemények; Elérhetőségek; Helyi lakossági bazár; Felmérések; Hulladékszállítási naptár automatikus emlékeztetőkkel; Lakossági javaslatok, észrevételek, ötletek; Kulturális és sportesemények naptára; Heti naptár névnapokkal és eseményekkel; Helyi érdekességek és szolgáltatások; Képgalériák; Önkormányzati kiadványok; ...

PUSH ÉRTESÍTÉSEK

Korlátlan mennyiségű PUSH értesítés mobileszközökre a város/ község címerével vagy logójával. A lakosok nem fognak lemaradni egyetlen fontos üzenetről vagy eseményről sem, beleértve a múltbéli előzményeket és visszaszámlálást a jövőbeli eseményekig.